Klassenpagina groep 4

Welkom op de pagina van groep 4!

Wij zijn Fenna, Ruud, Sarah, Tobias, Sem P, Elze, Lisa, Ania, Sem S, Nikita, Leon, Floortje,
Michael, Alan, Sven, Nikki, Nilo, Robine, Tony, Lennart, Fabienne, Siem, Deacon, Logan,
Quinten, Milan, Mason, Juf Annemieke en Juf Sacha.

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Op deze pagina laten we zien wat we allemaal in groep 4 doen.

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Thema onderwater
Na de kerstvakantie zijn we gestart met het thema onderwater. We gaan de komende periode ontdekken wat er allemaal onder water leeft. We zijn deze week begonnen met het maken van een informatiemuur waar je informatie over verschillende onderwaterdieren kunt vinden. Per twee- of drietal hebben de kinderen informatie opgezocht over hun dier en daar hebben ze een woordweb van gemaakt. Daarna hebben ze een informatie tekst geschreven. Ten slotte hebben ze dit uitgewerkt op de computer.

Punniken
In onze groep zijn we druk bezig met punniken. Dat is best wel lastig maar sommige kinderen kunnen het al goed!

Pietengym
Met gym hebben we Pietengym gedaan. Als echte pieten hebben we daken beklommen, kunstjes gedaan en zak gelopen.

Engels
Met Engels hebben we het gehad over het weer. De kinderen hebben in tweetallen een weerbericht voorbereid. Zij kunnen nu vertellen wat het weer today, tomorrow and the day after tomorrow, zal zijn!

Griezelen en magie
Wij zijn gestart met het thema griezelen en magie. Dit sluit aan bij het thema van de Kinderboekenweek. In de gang en in de klas kun je allerlei spannende dingen vinden. Kom gerust langs... als je durft!

Thematafel
Op de thematafel in de klas kun je nu spullen vinden die bij ons thema horen. We hebben een voeldoos in de klas. Wat is het spannend om daar je hand in te steken!